var så nyfiken att det nästan "skvamp" över

Vred upp korken som om jag aldrig sett fanstyget förut (vilket man nästan skulle kunna säga var sant i och för sig).  Tog fram den första bästa koppen jag kunde hitta. Slog i den gråaktiga vätskan i koppen, så det nästan skvamp över dessutom, hoppades sen kunna njuta lite mer när den nu efterlängtade och nyinköpta soya mjölken gled ner i halsen. så vitt jag vet så ska det inte gå att skilja allt för mycket på soyamjölk och "vanlig" mjölk  vad gäller smaken. Det har jag numera fått bevisat att det går, med jättekliv. En blandad smak av vanilj och socker är vad Usa har att bjuda på gällande soya mjölk. En upplevelse i sig (åtmindstonde innehåller soyamjölken hälften så mycket socker som den "vanliga" mjölken gör) Konstigt nog är 6 gram sockerarter det minsta som går att producera i detta land



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0